Wood’s MRD20 affugter op til 70m2 | Ny & forbedret 2020 model

2.335 kr.

Oplev Wood’s MRD20 affugter – effektiv op til 70m2 med energieffektiv teknologi, stilrent design og perfekt til fugtige rum. Få et sundere indeklima i dag

Køb her

Varenummer (SKU): 1121300240197980 Kategori:

Woods MRD20 affugteren er ikke bare en maskine; det er en livsforbedrende innovation, der bringer sundhed, komfort og velvære ind i dit hjem. Denne affugter er designet til at bekæmpe den ubehagelige fugt, der kan forurene din bolig, hvilket gør den til den ideelle løsning for badeværelser, vaskerum og tørrerum, hvor fugt kan akkumuleres og skabe et usundt miljø.

Den nye og forbedrede 2020-model har et stilrent design, der harmonerer perfekt med moderne indretningsstile. Med en kapacitet til at dække op til 70 kvadratmeter kan du være sikker på, at selv de mest fugtige områder i dit hjem nemt kan holdes friske og tørre. Denne affugter er ikke blot effektiv, men også yderst brugervenlig. Den arbejder kun, når den faktisk er nødvendig, hvilket sikrer, at den økonomiske drift understøtter dit budget og reducerer unødvendig energiforbrug.

Woods MRD20 er udstyret med en rummelig 4,2 liters vandtank, som effektivt opsamler overskydende fugt. Du slipper derfor for at bekymre dig om hyppig tømning; når tanken er fuld, slukker affugteren automatisk for at undgå oversvømmelse. Men det stopper ikke her. Den giver også mulighed for en praktisk slangetilslutning, hvilket gør det muligt at lede vandet direkte væk, så du kan nyde et helt automatiseret system uden behov for manuel tømning.

En af de mest imponerende funktioner ved Woods MRD20 er dens evne til at genstarte automatisk efter et strømsvigt. Det betyder, at du kan have ro i sindet, selv når uventede strømafbrydelser opstår. Affugteren sørger for, at den vil gå tilbage til den tidligere indstilling, når strømmen er tilbage, hvilket sikrer kontinuitet i driften og beskyttelse af dit hjem mod fugtrelaterede skader.

Udover at beskytte dit hjem bidrager Woods MRD20 også til din personlige komfort. Fugtighed i luften kan forårsage ubehag og endda uønskede allergener. Ved at reducere fugtniveauerne skaber affugteren en mere behagelig atmosfære, der kan forbedre dit indeklima og dermed din livskvalitet.

Alt i alt er Woods MRD20 affugteren en investering i dit hjem og dit helbred. Den kombinerer avanceret teknologi med praktiske løsninger, så du kan leve bekvemt og i harmoni med dit miljø. Giv dit hjem den omsorg, det fortjener, og sig farvel til fugtproblemer med Woods MRD20 – din pålidelige partner i kampen mod fugt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wood’s MRD20 affugter op til 70m2 | Ny & forbedret 2020 model”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.