Tilbud!

Affugter KGK 12 L.

Original price was: 2.499 kr..Current price is: 1.724 kr..

Oplev KGK 12 L affugteren – effektiv fjernelse af fugt, forbedret indeklima og energieffektiv drift. Ideel til kældre og vådrum. Lev livet uden skimmelsvamp

Køb her

Varenummer (SKU): 7292002088578336 Kategori:

Oplev den enestående Affugter KGK 12 L., en pålidelig løsning, der transformerer dit hjem til et sundere og mere behageligt sted. Denne affugter er designet med den moderne husstand i tankerne og tilbyder en række imponerende funktioner, der sikrer, at dit indendørsklima forbliver optimalt året rundt.

Forestil dig et behageligt hjem, hvor fugtigheden holdes under kontrol, og hvor du aldrig skal bekymre dig om mug eller skimmelsvamp, der kan skade dit helbred og dine ejendele. Med en kapacitet på 12 liter om dagen er KGK-affugteren ideel til både små og mellemstore rum, såsom soveværelser, stuer, kældre og badeværelser. Den er i stand til at fjerne overskydende fugt fra luften, hvilket skaber et sundere miljø, samtidig med at den beskytter dit hjem mod de skadelige effekter af fugt.

KGK 12 L. er ikke kun effektiv, men også utrolig brugervenlig. Med et intuitivt LED-display kan du nemt justere indstillingerne og overvåge fugtniveauerne i realtid. Den indbyggede hygrostat gør det muligt at indstille en ønsket fugtighed, og affugteren arbejder automatisk for at opretholde dette niveau. Du kan også vælge mellem flere driftsindstillinger, hvilket giver dig fleksibilitet til at tilpasse affugteren til dine specifikke behov.

En anden bemærkelsesværdig funktion ved KGK 12 L. er dens stille drift. Uanset om du er midt i et afslappende øjeblik i stuen eller en god nats søvn, vil denne affugter gøre sit arbejde uden at forstyrre dit hjems hyggelige atmosfære. Den er en ideel følgesvend i dit daglige liv, hvor komfort og velvære er i højsædet.

Med et stilrent og moderne design passer KGK 12 L. ind i enhver indretningsstil. Den kompakte størrelse gør det muligt at placere den diskret, uanset hvor i hjemmet den skal bruges. Den er nem at flytte rundt på takket være håndtagene og de praktiske hjul, hvilket gør det muligt for dig at have kontrol over fugtniveauerne i alle de rum, hvor det er nødvendigt.

Affugteren er også udstyret med en stor vandtank, der kan rumme en betydelig mængde vand, hvilket reducerer behovet for hyppig tømning. Derudover tilbydes muligheden for kontinuerlig dræning ved tilslutning af en slange, så du kan fokusere på andre opgaver uden at skulle bekymre dig om vandtømning.

Skab dit ideelle hjemmemiljø med KGK 12 L., en affugter, der forener innovation med praktisk anvendelighed. Tag kontrol over fugtigheden i dit hjem, beskyt dine ejendele, og sørg for et sundere miljø for dig og din familie. Med KGK 12 L. får du ikke blot et produkt, men en investering i dit hjem og din livskvalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Affugter KGK 12 L.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.