Qlima 16 Liter affugter D216 hvid

1.499 kr.

Oplev komfort med Qlima D216 affugter – effektiv fugtbekæmpelse i stilrent design. Perfekt til dit hjem eller kontor, for en sundere atmosfære.

Køb her

Varenummer (SKU): 11301900934500460 Kategori:

Oplev den ideelle løsning til at skabe et sundere og mere behageligt indeklima med Qlima D216 affugter. Denne raffinerede affugter kombinerer effektivitet med moderne design, hvilket gør den til det perfekte valg for både hjemmet og kontoret. Med sin kapacitet til at affugte op til 16 liter pr. 24 timer, er denne enhed skræddersyet til rum på 70-100 m³, hvilket gør den ideel til stuer, kældre eller andre områder, hvor fugt kan være en udfordring.

Qlima D216 er ikke blot en affugter, men en investering i dit velvære. Høj luftfugtighed kan føre til skimmelsvamp, husstøvmider og ubehagelige lugte, som kan påvirke dit helbred og din livskvalitet. Med D216 kan du tage kontrol over dit indeklima og sikre, at du og din familie trives. Enheden opererer stille og effektivt, så du kan nyde dit hjem uden forstyrrelser, samtidig med at den fjerner overskydende fugt som en usynlig hjælper, der arbejder i baggrunden.

Designet med brugervenlighed for øje, er Qlima D216 udstyret med en 2 liters vandtank, som automatisk slukker affugteren, når tanken er fuld. Dette problemfrie system betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om det daglige ansvar for at tømme tanken. For dem, der ønsker endnu mere bekvemmelighed, kan affugteren også tilsluttes en slange til dræning, hvilket gør det muligt for enheden at aflaste fugten kontinuerligt, uden at du skal gribe ind.

Med en strømforbrug på kun 0,280 til 0,300 kW, er D216 ikke blot effektiv, men også energivenlig. Dette gør den til et økonomisk valg, når det kommer til at opretholde et sundt indeklima. Dit hjem vil ikke kun føles mere behageligt, men du vil også være i stand til at se en positiv indvirkning på dine energiregninger.

Stilen og det kompakte design betyder, at D216 passer ind i enhver indretning uden at tage for meget plads, og den lette vægt giver dig mulighed for nemt at flytte den fra rum til rum efter behov. Uanset om du kæmper med fugtige kældre, badeværelser eller bare ønsker at forbedre luftkvaliteten i dit hjem, er Qlima D216 den perfekte følgesvend.

Så gør noget godt for dit hjem og din familie – vælg Qlima D216 affugter og skab et sundt, komfortabelt og behageligt miljø, hvor alle kan trives. Tag det første skridt mod et bedre indeklima i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Qlima 16 Liter affugter D216 hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.