KGK Affugter 30L ECO

4.686 kr.

Opdag KGK Affugter 30L ECO – effektiv fugtregulering, stilrent design og energivenlig drift. Skab et sundere indeklima med denne lydsvage løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 3710400957860330 Kategori:

KGK Affugter 30L ECO er den ultimative løsning, når det kommer til at håndtere overskydende fugt og skabe et sundere indeklima. Denne professionelle affugter er designet med fokus på effektivitet og brugervenlighed, hvilket gør den ideel til både håndværkere og private brugere, der står over for udfordringer med vandskader og fugtproblemer i byggeri.

Med en kapacitet på 30 liter pr. dag er KGK Affugter 30L ECO kraftfuld nok til at tackle selv de mest udfordrende opgaver. Den er specialudviklet til tørring efter vandskader, hvilket gør den uundgåelig for alle, der ønsker at genoprette et rum til dets oprindelige tilstand. Uanset om det er en kælder, der står under vand, eller en stue, der er blevet ramt af et pludseligt regnskyl, kan denne affugter hjælpe med at genoprette balance og komfort i dit hjem.

En af de mest fremragende funktioner ved denne affugter er dens robusthed og praktiske design. Bygget til at modstå det slid og den påvirkning, der følger med professionelt brug, er KGK Affugter 30L ECO ikke kun holdbar, men også ekstremt driftssikker. Den er udstyret med en timetæller, hvilket giver dig mulighed for nemt at overvåge, hvor længe affugteren har været i brug. Dette er især nyttigt for udlejningsfirmaer eller håndværkere, der har brug for at holde styr på deres udstyr.

Affugteren er også smart designet til at kunne sættes direkte til et afløb, hvilket betyder, at du kan lade den køre i timevis uden konstant at skulle tømme en vandtank. Dette gør den perfekt til større projekter, hvor du har behov for vedholdende affugtning over længere perioder. Uanset størrelsen af det område, du arbejder med, er KGK Affugter 30L ECO i stand til at sænke fugtigheden ned til imponerende 30%, hvilket skaber et mere behageligt og sundt miljø.

Denne affugter er også udstyret med en avanceret varmepumpeteknologi, der gør det muligt at affugte effektivt selv ved lavere temperaturer. Med mulighed for hot gas-funktion er affugteren designet til at køre optimalt, hvilket sikrer hurtigere tørring og reduceret energiforbrug.

Når det kommer til at sikre dit hjem eller dit arbejdsområde mod skader forårsaget af fugt, er KGK Affugter 30L ECO et uvurderligt værktøj. Takket være den kombination af kraft, effektivitet og praktiske funktioner kan du være sikker på, at du er godt rustet til at tackle enhver fugtudfordring. Giv dig selv ro i sindet og invester i en affugter, der leverer resultater hver gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KGK Affugter 30L ECO”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.