Tilbud!

Affugter KGK 30L ECO

Original price was: 6.249 kr..Current price is: 3.749 kr..

Oplev KGK 30L ECO affugter – effektiv, energieffektiv og stilren design som holder dit hjem friskt og sundt. Perfekt til kældre og våde rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900004835042 Kategori:

KGK Affugter 30L ECO er ikke bare en maskine; det er din partner i kampen mod fugt og skader, der følger i hælene på vandskader og byggeri. Når uheldet er ude, og vandet har haft en fest i dit hjem eller din virksomhed, træder denne affugter ind med sin imponerende kapacitet og effektivitet. Med en kapacitet til at fjerne op til 30 liter vand om dagen, bliver det en leg at tørre luften ud og bringe dit rum tilbage til et sundt og sikkert niveau.

Designet til både professionelle og private brugere, er KGK Affugter 30L ECO robust og praktisk. Den er ideel til udlejningsformål, da dens indbyggede timetæller gør det nemt at holde styr på, hvor længe affugteren har været i brug. Du får derfor ikke kun en affugter; du får en effektiv løsning, der er let at administrere og kontrollere. Med et solidt byggeri, kan du være sikker på, at denne affugter vil klare udfordringerne i ethvert miljø – fra byggeri til vandskader i hjemmet.

En profund fordel ved KGK Affugter er dens evne til at sænke fugtigheden ned til imponerende 30%. En lav luftfugtighed er vigtig for at minimere risikoen for skimmelsvamp og forbedre det generelle indeklima. Dette inklinerer et sundere miljø for både mennesker og bygninger. Ved at bekæmpe fugtigheden effektivt, beskytter du ikke blot dit hjem eller kontor mod potentielle skader, men bidrager også til at forhindre sundhedsproblemer for dem, der opholder sig i rummet.

Affugteren tilbyder mulighed for direkte tilslutning til afløb, hvilket gør den endnu mere praktisk. Du slipper for at skulle tømme vandtankene med jævne mellemrum, da affugteren kan lede overskydende vand lige derhen, hvor det skal være. Dette er ikke blot en tidsbesparende funktion, men det sikrer også, at affugteren kan køre kontinuerligt, hvilket gør den til et ideelt valg til langvarig brug efter vandskader eller i fugtige miljøer.

KGK Affugter 30L ECO udstråler sikre og effektive arbejdsvaner, og dens anvendelighed rækker langt ud over blot at håndtere fugt. Uanset om du står over for en akut situation med vandlæk, eller du blot ønsker at forbedre indeklimaet i dit hjem, er denne affugter et uundgåeligt valg. Vælg KGK Affugter 30L ECO og oplev hvordan en effektiv affugter kan forandre dit rum til et sundere, mere behageligt miljø. En investering i kvalitet og holdbarhed, som tager afsæt i praktisk anvendelse, og som altid vil stå stærkt i din behandling af fugtproblemer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Affugter KGK 30L ECO”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.