Tilbud!

Affugter KGK 70L. ECO

Original price was: 11.249 kr..Current price is: 8.999 kr..

Oplev KGK 70L affugter med energieffektiv teknologi, der skaber et sundt indeklima og beskytter dit hjem mod fugtskader. Effektiv og lydsvag løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900007486723 Kategori:

Forestil dig et hjem, hvor du aldrig skal bekymre dig om fugtige vægge, mugne lugte eller klistrede overflader. Med KGK 70L ECO affugteren bliver denne drøm til virkelighed. Denne kraftfulde affugter er skabt til at beskytte dit hjem og dine ejendele ved at fjerne op til 70 liter fugt fra luften hver eneste dag. Uanset om du har brug for at tørre vasketøj i det kolde vintervejr, eller du ønsker at opretholde et sundt indeklima i kælderen eller badeværelset, vil KGK 70L ECO være din pålidelige partner.

Affugteren har et brugervenligt design, der gør det nemt for alle i husstanden at betjene den. Den store digitale skærm viser tydeligt både den aktuelle rumluftfugtighed og temperaturen, hvilket giver dig mulighed for at se ændringerne i dit indeklima i realtid. Uanset om du er i standby-tilstand eller aktivt affugter, vil du altid være opdateret om rummets forhold, lige ved hånden.

KGK 70L ECO er ikke kun effektiv, men også intelligent. Den er udstyret med en automatisk hygrostat, der gør det muligt for dig at indstille den ønskede luftfugtighed. Når det ønskede niveau er nået, vil affugteren automatisk slukke, hvilket sparer energi og kan bidrage til lavere elregning. Ved lavere temperaturer får affugteren også en ekstra fordel: dens funktionalitet fortsætter uden problemer, så du altid kan føle dig tryg i dit indeklima.

Designet af KGK 70L ECO er også værd at nævne. Det stilrene udseende gør, at den nemt kan placeres i ethvert rum uden at tage opmærksomhed fra indretningen. Desuden er den kompakt og let at flytte rundt på. Uanset om du vil have den i stuen, kælderen eller endnu en anden plads i dit hjem, er det nemt at tilpasse dens placering, så den maksimalt kan udføre sin opgave.

At investere i KGK 70L ECO er ikke bare et køb; det er en investering i din families sundhed og velvære. Fugt i hjemmet kan føre til allergi, astma og andre sundhedsproblemer. Ved at holde luftfugtigheden på et optimalt niveau bidrager affugteren til et sundere og mere behageligt indeklima.

Tag kontrollen over dit hjemmemiljø og sig farvel til fugt og dens uheldige konsekvenser. Med KGK 70L ECO affugteren kan du være sikker på, at dit hjem forbliver tørt, sundt og behageligt at opholde sig i. Giv dit hjem den beskyttelse, det fortjener – det er den bedste investering, man kan gøre for sin livskvalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Affugter KGK 70L. ECO”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.