Tilbud!

Kimo TH110-POD. Transmitter til måling af relativ luftfugtighed og dermed temperatur

Original price was: 3.044 kr..Current price is: 3.043 kr..

Oplev Kimo TH110-POD – en præcisionsmåler, der sikrer nøjagtige målinger af luftfugtighed og temperatur, ideel til både professionelle og private brugere.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900009540510 Kategori:

Kimo TH110-POD er ikke bare en transmitter; det er en pålidelig partner, når det kommer til måling af relativ luftfugtighed og temperatur. Med sin avance teknologi og brugervenlige design, er TH110-POD skabt til at imødekomme behovene hos dem, der ønsker nøjagtige data til deres miljømonitorering. Dette instrument kombinerer præcision med enkelhed og bringer en ny dimension til måling af klimaforhold.

Forestil dig en situation, hvor du har brug for at holde styr på luftfugtigheden i et lager, en produktionshal eller måske i et privatejet drivhus. Med Kimo TH110-POD får du evnen til at overvåge disse forhold med lethed. Den eksterne probe med 2 meter kabel giver dig fleksibilitet i installationen, så du kan placere sensoren præcist, hvor du har brug for den mest relevante måling. Uanset om det er i små eller store rum, kan du tilgå optimale målepunkter og sikre dig, at dine data altid er nøjagtige.

Instrumentets display er intuitivt og brugervenligt, hvilket betyder, at du ikke skal være en teknisk ekspert for at afkode informationerne. Alt er præsenteret klart, så du hurtigt kan få det ønskede overblik over forholdene i dit specifikke miljø. TH110-POD er forberedt til en passiv spændingsforsyning på 16-30 Vdc, hvilket gør den alsidig og kompatibel med en række forskellige systemer. Den 2-leder opsætning og 4-20 mA udgang sikrer smertefri integration i dit eksisterende system, hvilket sparer tid og ressourcer under installationsprocessen.

Kimo TH110-POD er designet med holdbarhed og pålidelighed i tankerne. I en verden, hvor miljøforholdene kan svinge drastisk, er dette instrument din trofaste følgesvend, der hjælper dig med at træffe informerede beslutninger. Den robuste konstruktion sikrer, at den kan modstå de udfordringer, der kan komme fra både industrielle og private omgivelser.

Uanset om du arbejder inden for landbrug, klimaanlæg, byggeri eller laboratoriearbejde, tilbyder Kimo TH110-POD præcision, fleksibilitet og pålidelighed i et enkelt design. Med dens evne til at spare energi og optimere driftsforholdene, vil denne transmitter ikke kun forbedre din overvågning, men også reducere driftomkostningerne.

Sammenfattende er Kimo TH110-POD mere end blot et måleinstrument; det er din gateway til bedre klimaovervågning og -styring. Gør dit miljø til en styrketressource med en transmitter, der er skabt med fokus på innovation og funktionalitet. Invester i din fremtid med Kimo TH110-POD og oplev en ny standard inden for præcise målinger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kimo TH110-POD. Transmitter til måling af relativ luftfugtighed og dermed temperatur”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.