Ebro 1340-6334 Ebi 300 Th Multi-Datalogger Mål Luftfugtighed, Temperatur -30 Til 70 °C 0 Til 100 % Rf

1.289 kr.

Oplev Ebro 1340-6334 Ebi 300 Th – en alsidig datalogger der måler temperatur og luftfugtighed med præcision. Perfekt til professionelle behov.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901179154143 Kategori:

Ebro 1340-6334 Ebi 300 Th Multi-Datalogger er den ideelle løsning til alle, der ønsker at overvåge og registrere temperatur- og luftfugtighedsniveauer med enestående præcision. Uanset om du arbejder i fødevareindustrien, medicinalsektoren eller blot ønsker at opretholde et sundt indeklima, vil denne datalogger være din trofaste partner.

Den robuste konstruktion gør Ebi 300 Th perfekt til brug under vanskelige forhold og i forskellige miljøer. Den kan måle temperaturer fra -30 °C til 70 °C samt luftfugtighed fra 0 % til 100 % RF, hvilket betyder, at du kan stole på dens nøjagtighed uanset omstændighederne. Uanset om du overvåger opbevaringsforholdene for følsomme produkter, som medicin eller fødevarer, eller om du holder øje med klimaet i vinteropvarmede rum, vil denne enhed levere pålidelige målinger hver gang.

Men det er ikke kun dens imponerende tekniske specifikationer, der skiller Ebi 300 Th ud fra mængden; den er også ekstremt brugervenlig. Den intuitive grænseflade gør det nemt at betjene enheden, så selv de, der ikke er teknisk kyndige, hurtigt kan lære at bruge den. Du kan se de aktuelle målinger direkte på den klare LCD-skærm, hvilket giver dig realtidsdata, så du kan træffe informerede beslutninger med det samme.

Ebro har designet denne datalogger med det formål at gøre dataindsamling så enkel som muligt. Med muligheden for automatisk lagring af målinger kan du være sikker på, at ingen værdifulde data går tabt. Desuden kan du nemt overføre data til din pc, hvilket muliggør dybdegående analyse og rapportering. Dette gør det ideelt til både interne kvalitetskontroller og ekstern dokumentation.

For dem, der arbejder i overholdelse af strenge reguleringer, fungerer denne datalogger som din pålidelige partner i at være i overensstemmelse med lovgivningen. Den detaljerede rapportering, som Ebi 300 Th tilbyder, sikrer, at du altid har den nødvendige dokumentation ved hånden, hvad enten det gælder audits, inspektioner eller blot styring af din kvalitetsstandard.

I en verden, hvor præcision og pålidelighed er nøglen til succes, er Ebro 1340-6334 Ebi 300 Th Multi-Datalogger mere end blot en gadget; det er din garant for kvalitetskontrol og et sundt arbejdsmiljø. Gå aldrig på kompromis med dine standarder – invester i Ebi 300 Th og oplev den forskel, denne avancerede datalogger kan gøre for dit arbejde. Med Ebro ved din side kan du fokusere på det, du gør bedst, mens du trygt overlader overvågningen til en pålidelig og præcis enhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ebro 1340-6334 Ebi 300 Th Multi-Datalogger Mål Luftfugtighed, Temperatur -30 Til 70 °C 0 Til 100 % Rf”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.