Dostmann Electronic 5005-0110 Log110 Multi-Datalogger Mål Luftfugtighed, Temperatur -30 Til 70 °C 0 Til 99 % Rf

1.389 kr.

Oplev præcise målinger med Dostmann Log110 Datalogger, der nemt registrerer air quality med luftfugtighed og temperatur – ideel til både hjem og erhverv.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901214764206 Kategori:

Dostmann Electronic 5005-0110 Log110 Multi-Datalogger er den perfekte løsning for dem, der har brug for præcise og pålidelige målinger af både luftfugtighed og temperatur. Uanset om du arbejder inden for landbrug, klimaforskning, byggeri eller blot ønsker at overvåge indeklimaet i dit hjem, leverer denne enhed data med en uovertruffen nøjagtighed fra -30 til 70 °C og en luftfugtighedsinterval fra 0 til 99 % RH.

Med et stilrent, robust design er Log110 ikke blot praktisk, men også nem at anvende. Den intuitive betjening gør det muligt for alle at få glæde af dens avancerede funktioner uden behov for omfattende teknisk viden. Den kompakte størrelse gør det let at transportere enheden, så du kan anvende den hvor som helst, lige fra opvarmningsprojekter i hjemmet til udendørs studier.

Log110 er udstyret med avanceret datalogging-teknologi, der sikrer, at du har adgang til pålidelige og præcise data, når du har brug for dem. Du kan opsætte målingerne efter dine ønsker, og dataene bliver automatisk gemt i en intern hukommelse. Dette gør det muligt for dig at analysere resultaterne over tid, så du kan træffe informerede beslutninger baseret på faktiske forhold snarere end gætterier.

Produktet leveres med en brugervenlig software, der gør det muligt at overføre og analysere dataene på din computer. Med denne funktion kan du nemt generere rapporter, sammenligne resultater fra forskellige tidspunkter og visualisere dataene i grafer, hvilket er en guldgrube for dem, der skal dokumentere forholdene i deres miljø. Denne funktionalitet er ideel for forskere og ingeniører, der ønsker at nedfælde deres resultater i professionelle rapporter.

Batterilevetiden i Dostmann Log110 er imponerende, hvilket sikrer, at du kan stole på enheden i længere tid uden behov for hyppig opladning eller batteriskift. Den høje kvalitet af de anvendte sensorer garanterer en lang levetid og præcision, så du kan være sikker på, at dine målinger altid er troværdige.

Ydermere er Dostmann Electronic 5005-0110 Log110 bygget til at modstå udfordringerne fra et variabelt miljø. Den robuste konstruktion betyder, at den kan klare både indendørs og udendørs brug uden at gå på kompromis med ydeevnen. Uanset hvilke omstændigheder du står overfor, kan du stole på, at denne logger vil levere data af høj kvalitet.

I en verden, hvor data er centralt for beslutningsprocesser og planlægning, er Dostmann Electronic 5005-0110 Log110 Multi-Datalogger det intelligente valg for den kvalitetsbevidste bruger. Vær med til at revolutionere måden, du indsamler og analyserer data på, og giver dig fuld kontrol over dine miljøforhold. Din hverdag fortjener det bedste, og med Log110 får du netop det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dostmann Electronic 5005-0110 Log110 Multi-Datalogger Mål Luftfugtighed, Temperatur -30 Til 70 °C 0 Til 99 % Rf”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.