Extech Sd700 Datalogger Til Temperatur, Relativ Luftfugtighed Og Lufttryk, Klima- Og Vejrdatalogger Med 2 (Sd700)

3.777 kr.

Fang præcise klimaoplysninger med Extech Sd700 datalogger. Mål temperatur, fugtighed og lufttryk for optimal komfort og effektivitet i dit miljø.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901217177431 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af teknologi og præcision med Extech SD700 Datalogger. Dette imponerende værktøj er designet til både professionelle og entusiaster, der ønsker at overvåge og registrere de mest væsentlige klimatiske fra variable temperaturer og relativ luftfugtighed til lufttryk. Uanset om du arbejder i et laboratorium, installerer HVAC-systemer, eller blot ønsker at optimere forholdene i dit hjem, tilbyder Extech SD700 skarphed og detaljer, der sætter nye standarder inden for datalogning.

Med et brugervenligt interface og et kompakt design er SD700 nem at implementere i enhver situation. Den intuitive skærm præsenterer data klart og tydeligt, så du hurtigt kan få overblik over vigtige målinger. Den kan registrere temperaturer fra -20°C til 60°C med en opløsning på 0,1°C og relativ luftfugtighed fra 0% til 100% med et måleområde, der gør den ideel til både indendørs og udendørs brug. Desuden kan den måle lufttrykket med høj nøjagtighed, hvilket gør den til en kritisk komponent i at forudsige vejrfænomener og miljøvariationer.

Med muligheden for datalogning kan SD700 optage op til 16.000 målinger, som nemt kan overføres til din computer via USB-porten. Dette giver dig mulighed for at analysere dataene grundigt og træffe velovervejede beslutninger baseret på nøjagtige målinger. Den leveres med tilhørende software, der gør det enkelt at visualisere og rapportere resultaterne. Dette er især nyttigt for dem, der arbejder i forskningsmiljøer eller i industrien, hvor dokumentation og dataanalyse er afgørende.

Extech SD700 er ikke blot teknologisk avanceret, men også bygget til at tåle de udfordringer, den måtte møde i dagligdagen. Den robuste konstruktion sikrer holdbarhed, selv i uhensigtsmæssige miljøer, hvilket gør den til en pålidelig partner, uanset hvor du er. Dataloggeren er ideel til overvågning af klima i lagringsfaciliteter, væksthuse eller produktionshaller, hvor klimaet spiller en kritisk rolle i processen.

Desuden gør det brede måleområde og den høje nøjagtighed det muligt at bruge Extech SD700 i en lang række applikationer. Øg din forståelse af miljømæssige forhold, og optimer dine processer med dette utroligt alsidige værktøj. Med SD700 får du ikke blot et produkt, men en investering i indsigt, præcision og kontrol. Gør dig klar til at tage dataanalyse til nye højder, og oplev forskellen med Extech SD700 – din pålidelige datalogger til temperatur, relativ luftfugtighed og lufttryk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Extech Sd700 Datalogger Til Temperatur, Relativ Luftfugtighed Og Lufttryk, Klima- Og Vejrdatalogger Med 2 (Sd700)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.