Testo 0572 2034 Saveris 2-H1 Multi-Datalogger Mål Temperatur, Luftfugtighed -30 Til 50 °C 0 Til 100 % Rf

4.440 kr.

Oplev Testo 0572 2034 Saveris 2-H1, en præcisions datalogger, der sikrer nøjagtig overvågning af temperatur og luftfugtighed for optimale forhold.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901537415864 Kategori:

Oplev den avancerede Testo 0572 2034 Saveris 2-H1 Multi-Datalogger, et uundgåeligt værktøj for både professionelle og entusiaster, der ønsker præcise målinger og overvågning af temperatur og luftfugtighed. Dette enestående apparat leverer en pålidelig løsning, der spænder fra -30 °C til 50 °C for temperaturmålinger og fra 0 % til 100 % relativ fugtighed, hvilket gør det ideelt til en bred vifte af applikationer.

Testo er kendt for sin ekspertise og innovation inden for måleteknologi, og Saveris 2-H1 er ingen undtagelse. Den robuste konstruktion og intuitive design sikrer, at du nemt kan betjene enheden, mens dens kompakte størrelse gør det muligt at placere den lige dér, hvor du har brug for den, uden at den optager meget plads. Det er en perfekt løsning til laboratorier, opbevaringsrum, produktionsfaciliteter og endda i dit eget hjem, hvis du ønsker at overvåge indeklimaet.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Saveris 2-H1 er dens dataloggerfunktionalitet. Den indsamler og gemmer data kontinuerligt, hvilket giver dig mulighed for at se tendenser over tid og dokumentere ændringer i miljøet. Med en stor lagerkapacitet kan enheden opbevare adskillige målinger, hvilket giver dig mulighed for at analysere data over længere perioder. Dette er særligt værdifuldt i industrier, hvor overholdelse af standarder og regulativer er altafgørende.

Enheden understøtter desuden trådløs forbindelse, så du kan få adgang til dine målinger i realtid via din smartphone, tablet eller computer. Testo Saveris appen gør det muligt at konfigurere alarmer, så du straks bliver informeret, hvis værdierne overskrider de indstillede grænser. Dette giver dig mulighed for at handle hurtigt og effektivt, inden der opstår problemer.

Batterilevetiden er også imponerende, hvilket sikrer, at du kan stole på din datalogger i længere perioder uden behov for hyppig opladning. Den blev skabt med henblik på at maksimere brugervenligheden, og med et skarpt og klart display kan du hurtigt aflæse aktuelle værdier, hvilket sparer tid og minimerer frustration.

Uanset om du er involveret i fødevareopbevaring, medicinske applikationer eller blot ønsker at skabe et sundere indeklima i dit hjem, vil Testo 0572 2034 Saveris 2-H1 Multi-Datalogger være dit pålidelige valg. Med sin præcision, holdbarhed og brugervenlighed er dette et værktøj, som du kan stole på – dag efter dag, måned efter måned. Bidrag til dit arbejdsmiljøs succes og kvalitet med Testo’s banebrydende teknologi, der kombinerer innovation og effektivitet i hver måling. Gør testning og overvågning til en leg og vær altid et skridt foran med Saveris 2-H1.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testo 0572 2034 Saveris 2-H1 Multi-Datalogger Mål Temperatur, Luftfugtighed -30 Til 50 °C 0 Til 100 % Rf”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.