Affugter Trotec Ttk 171 Eco

6.361 kr.

Oplev Trotec Ttk 171 Eco, den energieffektive affugter der bekæmper fugt og skaber et sundere indeklima. Perfekt til hjemmet eller kontoret.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901343235356 Kategori:

Trotec TTK 171 ECO er ikke bare en affugter, men en fremragende investering i dit hjems sundhed og velvære. Med fokus på energieffektivitet og enestående ydeevne har denne affugter været designet til at skabe et behageligt og sundt indeklima i selv de fugtigste rum. Uanset om du står over for problemer med fugt i kælderen, vaskerummet eller at tilvejebringe et optimalt miljø i din stue eller soveværelse, så er TTK 171 ECO klar til at yde sin maksimale indsats.

Med en kapacitet på op til 24 liter affugtning pr. dag formår denne maskine at fjerne overskydende fugt fra luften på en effektiv måde. Dette sikrer, at der opretholdes et ideelt fugtniveau, der forebygger skimmelvækst, allergener og ubehagelige lugte. Det er ikke bare en løsning på de synlige problemer – det er en proaktiv tilgang til sunde livsvilkår for dig og din familie.

Designet med det moderne hjem i tankerne, skiller TTK 171 ECO sig ud med sit elegante og kompakte design, der let kan flieses rundt i boligen. Den lette vægt og integrerede håndtag gør det nemt at transportere affugteren til de steder, hvor den er mest nødvendig. Den intuitive betjening med LED-display og brugervenlige kontroller sikrer, at alle kan bruge affugteren uden problemer. Du kan endda vælge mellem to hastigheder afhængig af, hvor hurtigt du ønsker at reducere fugtniveauet i rummet.

Affugteren er udstyret med en praktisk tank, der kan rumme 2 liter vand, og når denne er fuld, slukker affugteren automatisk for at forhindre overløb. For dem, der ønsker en endnu mere kontinuerlig affugtningsproces, kan du forbinde den direkte til en afløbsledning, så du slipper for at tømme tanken manuelt. Dette giver dig mere tid til at nyde dit hjem uden bekymringer.

Sikkerhed og bæredygtighed er også i fokus. Trotec TTK 171 ECO er udstyret med en overophedningsbeskyttelse og er designet med øje for det miljømæssige fodaftryk. Denne affugter fungerer med en høj energi-effektivitet, hvilket betyder, at du kan nyde de mange fordele ved en dehydreret atmosfære uden at bære den økonomiske byrde af høje elregninger.

Investér i Trotec TTK 171 ECO, og oplev hvordan en simpel ændring kan gøre en stor forskel i dit hjem. Forfrisk luft, reducerer skadelige miljøfaktorer, og skab et indbydende og sundt rum for dine nærmeste – for dit hjem fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Affugter Trotec Ttk 171 Eco”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.