Affugter Trotec Ttk-170-Eco Affugter Trotec Ttk-170-Eco (Stor) (Ttk 170 Eco)

5.087 kr.

Få et sundere indeklima med Trotec Ttk-170-Eco. Effektiv affugtning med lavt energiforbrug og kompakt design – perfekt til hjemmet eller kontoret.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900584920703 Kategori:

Trotec Ttk-170-Eco er ikke bare en affugter; det er en pålidelig løsning til at skabe et sundere og mere behageligt indeklima i dit hjem eller din arbejdsplads. Denne effektive affugter er designet til at håndtere fugtighederne med lethed og sikrer, at du kan nyde en ren og frisk luft hele året rundt.

Med en imponerende affugtningskapacitet på op til 30 liter pr. dag er Ttk-170-Eco ideel til både større rum og områder med høj luftfugtighed. Uanset om det er kælderen, garagen, badeværelset eller et liberalt kontormiljø, kan denne affugter hjælpe dig med at eliminere skimmelsvamp og fugtproblemer, der ofte opstår i fugtige miljøer. Takket være det avancerede kondensationssystem er Ttk-170-Eco ekstremt effektiv, og du kan hurtigt mærke forskellen i luftkvaliteten.

Det gennemtænkte design gør det nemt at betjene affugteren. Med en intuitiv betjeningspanel kan du tilpasse indstillingerne efter dine specifikke behov. Den har en automatisk hygrometerfunktion, som kontinuerligt overvåger luftfugtigheden og justerer driften, så du altid har den perfekte balance af fugt. Denne funktion er ikke kun praktisk; den sparer også energi og forlænger affugterens levetid, så du kan have den kørende i længere perioder uden at bekymre dig om overforbrug.

Transportabiliteten er også en bemærkelsesværdig funktion ved Ttk-170-Eco. Den er udstyret med praktiske transporthjul, som gør det let at flytte den fra rum til rum. Uanset om du har brug for at affugte et område i en kort periode eller kontinuerligt i længere tid, vil denne affugter være fleksibel i sin anvendelse. Den kompakte størrelse gør det muligt at opbevare den uden besvær, når den ikke er i brug.

Sikkerheden er uovertruffen med denne model, der inkluderer en automatisk slut-funktion, når vandtanken er fuld, hvilket forhindrer oversvømmelse og sikrer, at apparatet altid er i optimal drift. Med en støjsvag funktion er Ttk-170-Eco ideel selv til soveværelser eller kontorer, hvor en rolig atmosfære er essentiel.

Med sit stilrene og moderne design harmonerer Trotec Ttk-170-Eco ubesværet med enhver indretning. Den hjælper ikke bare med at skabe et sundere miljø, men tilfører også et moderne touch til dit rum. Det er mere end blot en affugter; det er en investering i dit velvære og komfort. Tag kontrol over dit indeklima i dag med Trotec Ttk-170-Eco og mærk forskellen ved at leve i et rum, hvor luftkvaliteten er i top, og hvor din sundhed trives.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Affugter Trotec Ttk-170-Eco Affugter Trotec Ttk-170-Eco (Stor) (Ttk 170 Eco)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.