Lascar Electronics El-Usb-2+ El-Usb-2+ Multi-Datalogger Mål Temperatur, Luftfugtighed -35 Til 80 °C 0 Til 100 % Rf

1.029 kr.

Oplev Lascar El-USB-2+, den perfekte datalogger til præcise målinger af temperatur og luftfugtighed. Effektiv, brugervenlig og pålidelig til dit projekt.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901179153942 Kategori:

Lascar Electronics El-Usb-2+ Multi-Datalogger er en revolutionerende enhed designet til at give dig præcise målinger af temperatur og luftfugtighed i et uovertruffen temperatur- og fugtighedsinterval. Med en målekapacitet fra -35 °C til 80 °C og en relativ fugtighed på 0 til 100 %, åbner denne datalogger op for utallige muligheder i både industriel og privat brug. Uanset om du overvåger klimaforholdene i et lager, opbevarer temperaturfølsomme produkter eller sørger for optimale forhold i dit hjem, er El-Usb-2+ den ideelle følgesvend.

Designet med brugervenlighed for øje, har denne datalogger en enkel USB-forbindelse, som gør det muligt for dig at tilslutte den direkte til din computer. På den måde kan principperne for datalagring og analyse blive en leg. El-Usb-2+ leveres med intuitiv software, der gør det muligt for dig at konfigurere enheden og downloade dine data med blot et enkelt klik. Det er designet til at være plug-and-play, hvilket betyder, at du kan fokusere på det, der virkelig tæller – at få nøjagtige målinger uden besvær.

Dataloggerens robuste byggekvalitet sikrer, at den kan modstå selv de mest udfordrende forhold. Det kompakte design gør det muligt at placere den strategisk, uanset hvor den skal anvendes. Hvis du har brug for at følge op på fugtighedsniveauerne i et svært tilgængeligt rum, vil El-Usb-2+ bane vejen for dig. Den leverer ikke kun målinger i realtid, men den kan også gemme op til 16.000 målinger, hvilket giver dig mulighed for at optage og analysere data over tid.

En af de mest imponerende funktioner ved El-Usb-2+ er dens evne til at generere rapporter, der kan anvendes til dokumentation og overholdelse af standarder. Uanset om du skal fremvise dine data i en professionel sammenhæng eller bruge dem til personlig viden, gør denne datalogger det enkelt at forstå og formidle informationen. Den grafiske visning af dataene muliggør hurtig identifikation af tendenser og afvigelser, så du kan handle prompte og effektivt.

Med Lascar Electronics El-Usb-2+ er du ikke bare køber en datalogger; du investerer i en pålidelig partner, der hjælper dig med at forstå og forbedre dit miljø. Uanset om det er til industriel overvågning, forskning eller blot for at sikre dine egne kreative ambitioner derhjemme, vil El-Usb-2+ give dig ro i sindet og sikre, at du altid er opdateret på de vigtigste klimaforhold omkring dig. Tag skridtet mod en smartere løsning til datalagring i dag og opdag alle de fordele, som Lascar Electronics har at tilbyde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lascar Electronics El-Usb-2+ El-Usb-2+ Multi-Datalogger Mål Temperatur, Luftfugtighed -35 Til 80 °C 0 Til 100 % Rf”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.